Vi vil selv sy helte- og hundelortekostumer

En hundelort, en tank, en vaskemaskine eller en tube tandpasta.

Når landets små børn i dag ifører sig fastelavnskostume er der ingen grænser for fantasien, og rigtig mange kostumer vil være lavet i hjemmet.

Den landsdækkende stofkæde Stof 2000 oplyser, at de ser en markant stigning i interessen for en hjemmelavet fastelavn.

- Vi ser det på, hvor mange er inde og se på vores hjemmeside om fastelavn, og så oplever vi selvfølgelig også, at der er en større tilstrømning af kunder, der køber materialer, der bruges til fastelavn, det kan være pailletter, glinsende stoffer og lignende, fortæller Annette Gram, der er webmaster for stofkæden.

Kunderne mener ofte, at det at lave et hjemmelavet kostume giver kvalitetstid med deres barn, siger Gram. Og så er det at lave et anderledes kostume til de små poder, noget der trækker.

- Folk går efter den gode idé. Det er det centrale. Det behøver ikke være perfekt syet, fortæller Annette Gram.

Men hvad er den gode idé så? På Stof 2000's Facebook side har masser af kunder lagt billeder af deres børn op i deres hjemmesyede kostumer.

Blandt de noget anderledes, gode ideér ses en pige slå katten af tønden klædt ud som hundelort. En lille dreng er blevet til en fin hotdog, komplet med sennep og agurk, og sørme om der ikke også både er et køleskab og en vaskemaskine at finde mellem billederne.

Men der er også stadig plads til klassikerne.

- Det handler om den gode idé, og ellers så går man efter en figur efter en kendt fortælling, for eksempel er Pippi og Rødhætte stadig populære, fortæller Annette Gram.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip