Vibe får debut i flot Brentford-comeback i danskerduel

Det lugtede af en skuffende sæsonstart for danskerklubben Brentford i The Championship, Englands næstbedste fodboldrække, men på to scoringer i overtiden sikrede holdet et enkelt point hjemme mod Ipswich, der havde venstrebacken Jonas Knudsen på banen i hele kampen.

Brentford havde placeret landsholdsspillerne Andreas Bjelland og Lasse Vibe på bænken fra start, men Vibe blev skiftet ind sent i anden halvleg og var således med til at kæmpe det ene point hjem.

Brentford-målene blev scoret af Andre Gray og James Tarkowski i henholdsvis andet og sjette tillægsminut i anden halvleg, mens Kevin Bru og Ryan Fraser havde leveret udeholdets scoringer.

Der var også dansk deltagelse et andet sted i London.

Angriberen Simon Makienok Christoffersen havde fået plads i startopstillingen hos Charlton, der åbnede sæsonen med et London-derby hjemme mod Premier League-nedrykkerne fra Queens Park Rangers.

Den tidligere Brøndby-bomber fik hele kampen på banen, og der kunne han se holdkammeraterne Tony Watt og Morgan Fox sørge for en 2-0-sejr på scoringer i anden halvleg.

Dermed fik Charlton en perfekt indledning på sæsonen.

I lørdagens tidlige opgør i Englands næstbedste række var der fuld spilletid til Lasse Vigen Christensen, der sammen med Fulham spillede 1-1 på udebane mod Cardiff City.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip