Vibe og Bjelland sænket i engelsk Liga Cup-nedtur

12/08/2015

Danskerklubben Brentford FC er allerede færdig i den engelske Liga Cup efter et uventet nederlag til Oxford i første runde.

Brentford med de danske landsholdsspillere Andreas Bjelland og Lasse Vibe i startopstillingen tabte på hjemmebane med 0-4 til Oxford.

Især Bjelland vil sikkert ikke have de bedste minder fra sin debut, da midterforsvareren efter bare fem minutter ikke fik sparket bolden ud af farezonen, og så kunne Oxfords Liam Sercombe give gæsterne en drømmestart med målet til 1-0.

Oxford fra den tredjebedste engelske række scorede hurtigt til både 2-0 og 3-0, og kampen mod Brentfords favoritter syntes afgjort efter bare 12 minutter.

Andreas Bjelland blev tilmed skadet umiddelbart før pausen, og derfor var den tidligere Twente-dansker ikke på banen i anden halvleg.

I den modsatte ende af banen havde Lasse Vibe et par udmærkede forsøg, men det lykkedes ikke at få reduceret.

Brentford ejes af FC Midtjylland-rigmanden Matthew Benford, mens FCM-formanden Rasmus Ankersen er fodbolddirektør i Championship-klubben, der i denne sæson ventes at kæmpe med om oprykning til Premier League.