Viborg-anfører: Rødt kort ødelagde planen

Skrevet af admin

17/04/2014

Dagens topnyheder

Viborg måtte onsdag aften indkassere et 0-2-nederlag på hjemmebane til Superligaens tophold AaB. Hjemmeholdet blev ramt af et rødt kort til Wilton Figueiredo tidligt i kampen, og ifølge Viborgs anfører Mikkel Rask ødelagde det taktikken for de grønblusede.

- AaB er et dygtigt spillende hold, så de vil altid være meget på bolden. Vi vidste godt, hvad vi skulle gøre for at overleve det, men det blev desværre ødelagt af det røde kort.

- Vores gameplan var selvfølgelig ikke, at vi skulle spille ti mod elleve. Så det er klart, at det røde kort ændrede præmissen for kampens forløb. Herefter skulle vi koncentrere os om at forsvare, og vi havde ikke meget at skyde med fremad banen, siger Mikkel Rask.

På trods af en lang periode i undertal var anføreren efterfølgende tilfreds med den indsats, hans holdkammerater lagde for dagen mod AaB.

- Det var lidt trist, at Jacob Ahlmann scorede så flot et mål lige efter pausen, for jeg havde egentligt en okay følelse, da vi gik ind til pausen. Jeg troede faktisk på, at vi kunne køre et point hjem og måske endda være heldige at score på en dødbold, siger Mikkel Rask.

Viborg skal i næste runde forsøge at få tiltrængte point til den tætte bundstrid, når der venter et midtjysk derby mod FC Midtjylland i Herning.

/ritzau/