Viborg-direktør sonderer markedet for Ove C-afløser

Skrevet af admin

31/01/2014

Dagens topnyheder

På januars sidste dag smed superligaklubben Viborg FF en bombe, da klubben meldte ud, at Ove Christensen stopper som cheftræner i klubben på ubestemt tid grundet helbredsmæssige årsager.

Klubben fik først beskeden torsdag, og derfor skal der fart på for at finde en ny mand på trænerbænken, inden Superligaen begynder igen om tre uger.

- Vi har ikke været klar over, at det her ville komme. Jeg fik det først at vide torsdag, og det kommer lidt som et chok for os, siger klubbens direktør Morten Jensen, der har fuld forståelse for den beslutning, som Ove Christensen har taget.

I en meddelelse på klubbens hjemmeside skriver Viborg, at Ove Christensen stopper på ubestemt tid. Det er dog ikke sikkert, at han vender tilbage.

- Der er ingen, som på nuværende tidspunkt kan sige, om han kommer tilbage som cheftræner, siger Morten Jensen og forklarer om trænerjagten:

- Vi er ude og sondere markedet, og vi kigger efter en profil, der stemmer overens med det spillermateriale, vi har.

- Vi kan ikke gå efter en træner, der har en anden vurdering af den spillertrup, vi har. Det skal være noget, der passer sammen, og vi vil efter bedste evne finde det miks, uden at jeg kan konkretisere det nærmere, siger Morten Jensen.

Den tidligere superligabomber Søren Frederiksen er assistenttræner i oprykkerklubben, men selv om han er en af klubbens legender, er han ikke på tale som cheftræner.

- Søren er en fantastisk ressource i klubben og en fantastisk assistenttræner. Jeg taler både på Sørens og klubbens vegne, og vi er meget afklarede med, at det er den rolle, som Søren er bedst i for nuværende.

- Det er ikke et tema, at Søren skal stå for holdet, fastslår direktøren.

Viborg overvintrer på niendepladsen i Superligaen med to point ned til Esbjerg under nedrykningsstregen.

/ritzau/