Viborg efter uafgjort: Det er fantastisk

FC Midtjylland havde før lørdagens kamp mod Viborg scoret i alle Superligakampe i denne sæson. Men med en stram defensiv indstilling til kampen, fik Ove Christensens Viborg-mandskab sat en stopper for den flotte statistik. Efter kampen var Viborgs defensive spiller Christopher Poulsen da også tydelig tilfreds med, hvad holdet lige havde præsteret:

- Vi står fantastisk defensivt, har en kompakt organisation hele vejen rundt og kæmper for hinanden. Til tider synes jeg vi giver dem lidt for meget, men alt i alt synes jeg, resultatet er helt fantastisk, sagde han til TV3 Sport1 efter kampen.

Omvendt skuffet var hjemmeholdets anfører Kristian Bak Nielsen efter kampen. Han mente, at de midtjyske ulve var blevet snydt for ét point:

- Det var første gang i rigtig mange kampe, at vi ikke scorede. Vi fortjente at vinde, og vi skulle have scoret mindst et par mål. Det var ærgerligt, når vi havde så mange chancer, siger Kristian Bak Nielsen.

- Men vi holdt målet rent og det er en styrke i sig selv. Tidligere havde vi måske lukket dumme mål ind i kampe som disse. Vi ville gerne have vundet, vi skulle have vundet. Men vi har ikke tabt i ni kampe, og vi fører rækken, så det skal vi være glade for, siger han.

På trods af pointtabet fører FC Midtjylland stadig Superligaen suverænt. De har i øjeblikket syv point ned til AaB på andenpladsen.

Dagens Gossip