Viborg får Esbjerg-angriber med det samme

Skrevet af admin

25/01/2016

Dagens topnyheder

Angriberen Mikkel Vestergaard forlader Alka Superliga-klubben Esbjerg omgående og skifter til ligarivalen Viborg.

I sidste uge offentliggjorde Viborg, at klubben havde skrevet en treårig kontrakt med Vestergaard gældende fra sommer, men nu er aftalen blevet udvidet med et halvt år.

Det skriver de to fodboldklubber på deres hjemmesider.

- Det har været en prioritet for os at tilknytte Mikkel Vestergaard allerede nu, og han har også selv haft et ønske om et hurtigt skifte. Vi har haft en god dialog med Esbjerg, og vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkes os at blive enige, siger Viborg-direktør Morten Jensen.

I Esbjerg lægger man ikke skjul på, at man gerne havde beholdt Mikkel Vestergaard, der er et produkt af Esbjergs talentarbejde.

Klubbens ledelse havde håbet at få en aftale i stand, så den talentfulde angriber blev udlejet til en anden klub i foråret, så han kunne blive klar til en fast rolle i Alka Superligaen.

- Mikkel Vestergaard er en dygtig spiller, som vi meget gerne ville have beholdt, og vi havde planlagt at udleje ham, så han kunne gøre sig klar til at spille kontinuerligt på højt niveau, siger Esbjerg-træner Jonas Dal.

- Men det er helt fair, at han valgte en anden vej i karrieren, og vi har besluttet at afgive ham nu, da han ikke indgik i vore planer på kort sigt, lyder det.

Viborg åbner forårssæsonen 28. februar med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland.

/ritzau/