Viborg forlænger med sin topscorer

Med 27 mål i 1. division havde Thomas Dalgaard en stor andel i Viborgs oprykning til Superligaen.

Tirsdag underskrev den målfarlige angriber en ny treårig kontrakt med Viborg, hvilket glæder klubbens bestyrelsesformand Kim Nielsen.

- Thomas har været en central spiller for os i al den tid, han har været her. Hans præstationer især i sidste sæson taler sit tydelige sprog, og det har derfor heller aldrig været et tema, at han skulle forlade os.

- Vi er meget glade for, at vi har fundet en god aftale for begge parter, således vi også råder over Dalgaard i de kommende tre år, siger Kim Nielsen til klubbens hjemmeside.

Thomas Dalgaard har ifølge Viborg været ønsket i andre klubber. Angriberen er dog tilfreds med at blive, hvor han er.

- Jeg har overvejet mine muligheder og kigget på, hvordan jeg får mest ud af min karriere. Det har selvfølgelig været et valg mellem Viborg, hvor jeg har det godt med alle og har en status i truppen og på banen,
eller om jeg skulle tage en chance og prøve noget helt nyt.

- Der er selvfølgelig flere ting, der har spillet ind, men jeg er rigtig glad for min nye aftale med VFF. Jeg ved, at jeg har Oves (træner Ove Christensen, red.) tillid, og han har betydet meget i det her forløb.

- Derudover har jeg nogle gode kammerater i truppen og er meget vellidt blandt fansene, så det er dejligt, at det endelig er faldet på plads, siger Thomas Dalgaard.

Superligaen begynder i næste uge, og Thomas Dalgaard er indstillet på en svær sæson.

- Vi har gang i et spændende projekt her i Viborg. Nu skal vi først og fremmest forsøge at etablere os i Superligaen.

- Det er vores helt klare mål for sæsonen, men skulle det mislykkes det første år, så er jeg selvfølgelig også opsat på at tage med ned og hjælpe klubben op igen, siger angriberen.

/ritzau/

Dagens Gossip