Viborg henter svensk angriber i Horsens

Skrevet af admin

17/01/2014

Dagens topnyheder

Superligaklubben Viborg fortsætter med at opruste forud for starten på forårssæsonen, hvor viborgenserne skal forsøge at undgå nedrykning.

Klubben har fredag offentliggjort indkøbet af Ken Fagerberg, der tidligere har spillet i Viborg, men senest har optrådt med blandet succes for AC Horsens.

- Det er ikke gået, som jeg havde håbet i AC Horsens, så det bliver godt med en ny start for mig, siger Ken Fagerberg i en pressemeddelelse fra Horsens.

Dermed vender den 25-årige svensker tilbage til den klub, hvor han i efteråret 2011 havde stor succes.

Han har skrevet kontrakt gældende til sommeren 2016.

- Jeg er meget glad for at være tilbage i den klub, hvor jeg har følt mig allerbedst tilpas, og hvor jeg har haft min bedste tid i Danmark. Man kan roligt sige, at jeg er en meget glad mand, siger Ken Fagerberg til Viborgs hjemmeside.

Tidligere på ugen skrev Viborg kontrakt med Lyngby-profilen David Boysen, så Fagerberg er den anden offensive tilgang i vinterens transfervindue.

Træner Ove Christensen er da også tilfreds med købet af den fysisk stærke svensker.

- Det er en meget spændende signing. Fagerberg havde et godt omend kort ophold hos os sidst, hvor han var en kampafgørende spiller.

- Siden da har han haft svingende succes og skader i Horsens, men vi ved, at han er en boldfast og fysisk stærk og god angrebsspiller.

- Nu er det op til os at få lagt den rigtig plan - der er ingen tvivl om, at han er en spændende spiller, der giver os flere strenge at spille på, siger Ove Christensen.

Ud over Horsens og Viborg har Ken Fagerberg tidligere repræsenteret FC Midtjylland. Han er noteret for 71 superligakampe og 11 mål.

/ritzau/