Viborg HK fastholder førsteplads efter storsejr

05/03/2014

Som ventet havde Viborgs håndboldkvinder ingen problemer med at vinde onsdagens hjemmekamp i håndboldligaen mod Esbjerg.

Viborg sejrede med 37-23 efter 15-10 ved pausen. Isabelle Gulldén blev topscorer med otte mål, hvoraf fire blev sat ind på straffekast. Sabine Pedersen scorede seks for hjemmeholdet.

Med sejren fastholder Viborg førstepladsen i ligaen med to runder tilbage af grundspillet.

FC Midtjylland gjorde ellers sit for at overtage førstepladsen på samme tidspunkt med en udesejr på 30-28 mod Sønderjyske.

Det absolutte bundhold Sønderjyske arbejdede hårdt for at skabe overraskelsen og førte 16-13 ved pausen, men holdet kunnen ikke holde dampen oppe i alle 60 minutter. For FCM blev Stine Jørgensen topscorer med ni mål - tre på straffekast.

FC Midtjylland ligger fortsat på andenpladsen med et point op til Viborg.

På tredjepladsen finder man Randers HK, der onsdag aften sejrede 27-19 ude mod København Håndbold efter 15-8-føring ved pausen. Randers ligger to point efter Viborg.