Viborg HK i kæmpetriumf mod Skive

Med en sejr over Skive ville Viborg HK med sikkerhed få endnu en sæson i den bedste danske række. Men der var ikke helt det samme ubesværede drive over Viborg HK's spil i kampen mod Skive, som det var tilfældet mod TMS Ringsted. Jimmi Riis lagde dog ud med et lignende hug, som han lavede tre på stribe af mod sjællænderne for fire dage siden.

Skive fH var trods en god start af VHK-forsvaret og Milan Kosanovic i mål hurtige til at tage teten, og da kvaliteten i VHK's defensive arbejde faldt, trak hjemmeholdet fra. Viborg HK kom bagude 6-9, da flere udvisninger ramte de grønne bluser.

Rasmus Overby fik to udvisninger i de første 30 minutter, mens Jeppe Viinberg til sidst i halvlegen fik direkte rødt i det, dommerne vurderede som hensynsløst spil, da han i en retur bagfra tacklede rent, men også ramte Skive-spilleren.

De mange undertal til trods fik Viborg HK kæmpet sig tilbage til 12-12 og var kun bagude med en enkelt ved pausen.

Der var ikke spillet lang tid af anden halvleg, før dramatikken steg til nye dimensioner. Rasmus Overby så ud til at få et slag på den øvre del af kroppen og skreg sin smerte ud, da han rullede rundt på gulvet. Det var dog omkring knæet, at skaden var sket, og i bedste fald er Overby ude resten af sæsonen - i værste fald er det langt værre.

På banen kæmpede Viborg HK videre uden Viinberg og Overby, og med især en Nicolaj Danefeld og en Rasmus Carlsen i spilhumør i angrebet skabte de pæne føringer til Viborg HK, som var det bedste hold i en uskøn anden halvleg.

I forsvaret tog Stefan Nielsen og Elijan Dzankovic godt fra, og kampen tippede til Viborg HK's fordel med føringer i stort set hele den sidste halve time. Da Stefan Nielsen scorede til VHK-føring på 26-23 med bare to et halvt minut igen lignede det en afgørelse. Kvist satte kampens sidste scoring ind og med en sejr på 27-25 er Viborg HK sikret endnu en sæson i Danmarks bedste række.

Dagens Gossip