Viborg-lejr efter storsejr: En fantastisk indsats

Skrevet af admin

03/03/2014

Dagens topnyheder

På forhånd havde Viborg HK's træner, Christian Dalmose, kaldt ungarske Ferencvaros for den sværest mulige modstander i kvartfinalen i Cup Winners' Cup. Alligevel blev det til en hjemmesejr på 40-32 i den første kamp.

Det var ikke mindst imponerende, fordi Viborg var hårdt ramt af skader.

- Det var en fantastisk indsats af holdet i dag. Ud fra de præmisser vi havde, tror jeg ikke, at mange havde troet, at vi kunne præstere på så højt et niveau. Det havde jeg heller ikke troet, siger Christian Dalmose.

En af Viborgs store profiler på dagen var Louise Burgaard, der var en særdeles effektiv skytte over for de sagesløse keepere fra Ferencvaros.

- Det er helt fantastisk, at vi kan vinde sådan en kamp, når vi kun har ni spillere. Men det er fordi, at de ni spillere, vi har tilbage, er gode. Vi kæmpede hårdt for hinanden hele kampen. Især vores angrebsspil fungerede rigtig godt i dag, siger Louise Burgaard.

Hun føler sig dog ikke sikker på samlet avancement endnu.

- Jeg har før prøvet at vinde stort for så at tabe klart, så der er stadig en returkamp tilbage. Jeg har ikke selv spillet i Budapest før, men jeg har hørt, at det et svært sted at spille.

Heller ikke Christian Dalmose tør sætte ord på de danske chancer for at nå semifinalen.

- Nu skal jeg lige hjem og se kampen og analysere den, og så tager jeg den derfra.

/ritzau/