Viborg overrasker i Randers og er i pokalsemifinale

29/09/2015

Viborg HK's rekonstruerede hold har ikke fået en god begyndelse på sæsonen i Boxer Dameligaen, men tirsdag aften bød på en opmuntring til håndboldklubben og den nye træner, Allan Heine.

På udebane lykkedes det for de tidligere mestre at vinde 27-25 ude over Randers HK, der ligger nummer to i ligaen.

Sejren var mere sikker, end cifrene antyder.

Viborg, der mistede mange profiler før denne sæson, har kun skrabet tre point sammen i de fire første kampe i ligaen, hvor holdet kun er nummer ni.

Randers HK havde derimod hentet syv af otte mulige point, så hjemmeholdet havde selvtillid før kampen i Arena Randers.

Første halvleg var en meget lige affære, og gæsterne gik til pause med en kneben føring på 13-12.

I anden halvleg trak Viborg fra, blandt andet på grund af godt målmandsspil af Rikke Poulsen.

Otte minutter før tid førte det gæstende hold med 27-20, og det kunne Randers-holdet ikke kæmpe sig tilbage fra, selvom Viborg ikke scorede mere i kampen.