Viborg reddet i sidste sekund

Spillerne lagde bolden tilbage til ungarske Anita Bulath, som steg til vejrs, sendte bolden afsted, hvorefter den endte i netmaskerne imellem benene på KIF Vejens målvogter, Rikke Poulsen.

- Det er meget skuffende. Jeg synes bestemt, vi havde fortjent det ene point i dag, sagde Rikke Poulsen efter kampen til TV3 Sport 1. Med den spinkle sejr blev traditionsrige Viborg HK reddet på målstregen efter en kamp, der havde bølget frem og tilbage.

Viborg HK var gået til pausen med en føring på 11-8, og i starten af anden halvleg lignede det en ganske klar hjemmesejr, da de grønblusede kom på 14-9.

Men KIF Vejen åd sig ind på viborgenserne og kom op på 16-16, og det lykkedes endda at komme foran 21-19, førend Viborg HK svarede igen og nåede op på 21-21 og 22-22, inden Anita Bulath tog afgørelsen i egne hænder.

- Det var på tide, at det gik vores vej. Det er utroligt vigtigt for holdet, klubben og tilskuerne, sagde Viborg HKs Pernille Holst Larsen.

KIF Vejen har haft en meget turbulent sæson, hvor klubben bl.a. har været tæt på konkurs. Men holdet kan stadig nå at komme i semifinalerne i årets DM.

Nu forudsætter det dog, at Team Tvis Holstebro ikke får point hjemme mod Viborg HK i puljens sidste kamp. KIF Vejen har ikke flere kampe i mellemspillet.

I den anden mellemspils-pulje er det afgjort, at FC Midtjylland og sidste sæsons mestre, Randers HK, går videre til semifinalerne.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip