Viborg siger farvel til direktør - og ansætter Dalmose

Først offentliggjorde klubben, at direktør Peter Cassøe stopper med udgangen af 2013. Kort efter kom så meddelelsen om, at den vikarierende træner Christian Dalmose er ansat som permanent løsning på trænerposten på en toårig kontrakt.

Christian Dalmose havde oprindeligt kontrakt med Vendsyssel Håndbold, men af pressemeddelelsen fremgår det, at Dalmose har fået 'en afklaring med Vendsyssel Håndbold'. Om det så dækker over en økonomisk kompensation, meldes der ikke noget om.

Og det vækker glæde i Viborg, at det er lykkedes klubben at få en aftale i stand med den karismatiske træner, der har vikarieret som cheftræner i de seneste fire uger, efter han blev hevet ind kort før DM-semifinalerne mod FCM.

- Christian er en vindertype, der virkelig kan gøre en forskel på bænken. Han elsker de store kampe, hvor der er pres på. Han bruger det taktiske spil og har modet og frækheden til at vinde det. Samtidig har han evnen til hele tiden at udfordre spillerne med nye ideer og få dem til at yde det maksimale, siger sportschef Susanne Munk Wilbek og tilføjer:

- Vi får en træner med stor udstråling og et enormt engagement. I den nye sæson får vi endnu flere fantastiske enere, som skal finde ind i en fælles ramme. Det ser vi Christian som træneren, der kan få til at gå op i en højere enhed.

Også Christian Dalmose er glad for, at han kan fortsætte arbejdet i traditionsklubben, og at det lykkedes ham at komme fri af kontrakten med 1. divisionsklubben Vendsyssel Håndbold.

- Tiden i Viborg har været fantastisk spændende, og opbakningen har været stor fra alle sider. Jeg er taknemmelig for, at Vendsyssel ikke vil stå i vejen for min drøm om at blive permanent træner for Viborgs damer. Jeg ser frem til opgaven med stolthed og glæde og vil sammen med holdet arbejde målrettet på at få Viborg tilbage til toppen af dansk og international håndbold. Jeg er sulten efter at komme i gang og har nogle tanker og ideer, som jeg ser meget frem til at føre ud i livet, lyder det fra Dalmose, der førte Viborg til bronzemedaljer i den netop afsluttede sæson.

Samtidig blev det altså også offentliggjort, at Peter Cassøe stopper som direktør med udgangen af 2013. Cassøe har siddet i direktørstolen siden efteråret 2001, men nu har han vurderet, at der er behov for nye kræfter til at føre den økonomisk pressede klub videre mod bedre tider.

- Jeg er nået til den erkendelse, at Viborg HK vil have bedst af, at der nu kommer en ny direktør med nye øjne på tingene, som kan føre bestyrelsens fremadrettede strategiske beslutninger ud i livet, og som kan tage hånd om de udfordringer, der ligger for klubben på både kort og længere sigt. Det har været et privilegium for mig at arbejde i Viborg HK, og jeg vil også i fremtiden bakke klubben hundrede procent op. Det skal der ikke være nogen tvivl om, og jeg håber, Viborg HK går en lys fremtid i møde under den nye ledelse, siger Peter Cassøe.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip