Viborg skuffer igen med uafgjort mod Ringkøbing

07/11/2015

Viborg HK skuffede sit hjemmepublikum, da opgøret i Dame Håndboldligaen hjemme mod Ringkøbing Håndbold sluttede 24-24.

Dermed nåede begge klubber op på otte point, men befinder sig stadig omkring midterfeltet.

Viborg tabte i den seneste kamp ude til København Håndbold, som mandag vandt 25-19, og Viborg kunne heller ikke trække fra Ringkøbing i tabellen med en sejr og to point lørdag.

Hjemmeholdet var foran 24-23 kort før sidste fløjt, men Zeljka Nikolic udlignede med 20 sekunder tilbage af opgøret til slutstillingen.

De to hold fulgtes ad i første halvleg, hvor hjemmeholdet dog gik til pause foran 13-11, men i anden halvleg var Viborg både foran med 18-12 og 20-14, før Ringkøbing med en stime på seks scoringer i træk på otte minutter udlignede til 20-20.

Herefter blev slutfasen tæt.

Rikke Skov scorede syv gange for Viborg, mens Sofie Blicher-Toft, Cecilie Mørch Hansen og Zeljka Nikolic hver scorede fem gange for Ringkøbing.