Viborg-skurk er i chok over udvisning

Skrevet af admin

17/04/2014

Mest læste i dag

Når man kæmper desperat mod nedrykning, er det sidste, man har brug for at spille trekvart kamp i undertal, fordi en spiller har raget en fuldkommen unødvendig udvisning til sig.

Men det var lige nøjagtig, hvad Viborgs superligatropper kom ud for onsdag aften i kampen mod AaB, der endte med at rejse hjem med en 2-0-sejr.

Det var kun spillet 26 minutter, da dommer Jakob Kehlet viste Wilton Figueiredo det røde kort efter en batalje med Kenneth Emil Petersen, og det er brasilianeren stadig chokeret over dagen derpå.

- Jeg pressede forsvarsspilleren for at få fat i bolden, og derefter vendte han sig om og sagde noget til mig. Jeg gav ham et venskabeligt klap og sagde "kom nu, lad os nu spille fodbold". Få øjeblikke senere fik jeg rødt kort.

- Jeg forsøgte at få en forklaring fra dommeren, men han sagde, at han ikke havde set noget, men at han blev nødt til at give mig rødt kort. Jeg er chokeret, siger Wilton Figueiredo til Viborgs hjemmeside.

Figueiredo havde netop tilkæmpet sig en plads i træner Auri Skarbalius' stamformation, men nu vanker der altså karantæne i de kommende kampe, hvor holdkammeraterne skal slås for at bevare status som superligahold.

- Jeg har det rigtig dårligt med det. Jeg har haft en hård start i Viborg med mange skader, og jeg har kæmpet hårdt for at få min plads på holdet. Det gør mig utrolig ked af det, at jeg nu skal sidde udenfor uden grund.

- Alle, der kender mig, ved at jeg aldrig vil slå nogen. Jeg har spillet professionel fodbold i over 15 år, og jeg har aldrig været i en situation som denne. Aldrig, siger Wilton Figueiredo.

Viborg møder 2. påskedag FC Midtjylland på udebane, og det bliver altså uden den brasilianske offensivspiller.

/ritzau/