Viborg-topscorer revser attituden

Viborgs superligahold havde ikke meget at byde på, da holdet fredag aften gæstede FC Nordsjælland. De grønblusede havde i hele kampen blot en afslutning inden for rammen, og defensivt havde man ligeledes store problemer.

2-0 tabte gæsterne, hvis topscorer Thomas Dalgaard bestemt ikke var tilfreds med indsatsen.

- Det hele var galt. Der var ild i bolden, for hver gang vi fik bolden var det som om, den brændte for fødderne af os. Vi havde ingen ro på bolden, og det var ikke godt nok, siger Dalgaard.

- Det var vores egen skyld. De havde godt nok nogle gode momenter, men vi er nødt til selv at være bedre med bolden, for vi kunne jo ikke ramme hinanden på fem meters afstand.

Det var ifølge Dalgaard ikke kun spillet, den var gal med. Heller ikke attituden var i orden.

- Det er altid bekymrende at tabe, specielt når vi som her nærmest blev udspillet. Vi manglede attitude, fightede ikke og vandt ingen andenbolde. Der er ikke meget positivt at tage med.

Træner Auri Skarbalius er som Dalgaard utilfreds med viborgensernes boldomgang.

- Vi var simpelthen for dårlige til at holde fast i bolden. To-tre afleveringer, så var den væk. Derfor kom vi hele tiden til at løbe og løbe efter FC Nordsjælland, siger Skarbalius.

- Planen var, at når vi erobrede, så skulle vi overspille deres første pres, for så vidste vi, at der ville være plads. Det har vi trænet, men vi var ikke dygtige nok med bolden i dag.

Viborg er tredjesidst i Superligaen, blot et enkelt point over nedrykningsstregen.

/ritzau/

Dagens Gossip