Viborg-træner afskriver nedrykning efter storsejr

Der er også superligafodbold i domkirkebyen Viborg i næste sæson. Det er cheftræner Johnny Mølby helt overbevist om, efter hans mandskab lørdag bankede bundholdet Hobro 6-0 og kom 15 point væk fra nedrykningsstregen.

- Jeg tror helt sikkert, det er en billet til Superligaen i næste sæson, selv om man altid skal passe på, når der rent teoretisk er mulighed for, at det kan gå galt. Men jeg synes, at holdet er inde i en rigtig god udvikling og lægger på.

- Jeg kan ikke forestille mig, at vi er færdig med at lave point i den her række, så jeg tror ikke, at vi kommer i problemer i den her sæson.

- Jeg synes, at vi har lige så meget at byde på som de andre midterhold, så det drejer sig om at få en så god placering, som overhovedet muligt, siger Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

Viborg ligger på ottendepladsen i Superligaen, men kan blive distanceret af både FC Nordsjælland og AGF, der endnu ikke har været i aktion i 20. spillerunde.

På trods af sæsonens med afstand største Viborg-sejr ville Mølby dog ikke sige, at kampen mod Hobro var sæsonens bedste præstation fra viborgenserne.

- Den var hvert fald flot, men jeg synes også, at vores præstationer i Midtjylland (4-2-sejr i oktober, red.) og i Parken (0-0 i november, red.) var på et rigtigt fint niveau.

- Men det er klart at vinde 6-0 i sådan en vigtig kamp, hvor tingene går op i en højere enhed, og der er skarphed foran mål, det er rigtig dejligt at se. Vores offensivspillere fik for alvor hul på bylden, og det, tror jeg, vi kan bruge fremadrettet, siger Johnny Mølby.

Viborgs næste opgave er en hjemmekamp mod Sønderjyske lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip