Viborg-træner dumper præstation på alle parametre

Viborg tabte fortjent 0-4 hjemme mod FC Nordsjælland i premieren i Alka Superligaen, og det var et udslag af klubbens dårligste præstation i Johnny Mølbys tid i klubben, mente Viborg-træneren efterfølgende.

Hjemme på Energi Viborg Arena blev viborgenserne udspillet af FC Nordsjælland, der kunne rejse hjem med en sikker sejr.

Det var 13. kamp i træk, hvor Viborg ikke formåede at slå FCN, og Viborg-træner Johnny Mølby var særdeles kritisk overfor sit eget holds præstation.

- Det går jo så galt, når man møder en modstander, der er skarp i de ting, de laver, og vi samtidig selv underpræsterer i sådan en grad i forhold til de forventninger, som vi har til hinanden.

- Det var absolut den dårligste præstation, jeg har været med til i den tid, jeg har været Viborg-træner, siger Johnny Mølby.

- Jeg synes, at vi dumpede på stort set alle parametre. Vores organisation var ikke skarp nok, og vi var alt for langsomme i tanke og handlinger, vi var dårlige i boldomgangen, vi forærede mål væk og brændte selv nogen store chancer, uddyber han.

Viborg-træneren gav i fredagens kamp comeback til den tidligere Randers FC-anfører Christian Keller, der fik comeback i Viborg FF efter 11 år i andre klubber. Han var på linje med sin cheftræner.

- Det er selvfølgelig irriterende, at vi tabte 0-4, men vi må bare sige, at vi blev kørt over ende, og at vi mødte et bedre hold, som vandt fortjent 4-0. Vi kom til at løbe meget efter dem, og hang måske ikke ordentligt sammen som et hold i kæderne.

- Vi gav i hvert fald masser af spillerum til dem, så vi må se, hvordan vi får rettet op på det, lyder det fra midtbanespilleren.

Viborg skal næste gang i aktion fredag den 22. juli, hvor det gælder AGF på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip