Viborg-træner dumper præstation på alle parametre

Viborg tabte fortjent 0-4 hjemme mod FC Nordsjælland i premieren i Alka Superligaen, og det var et udslag af klubbens dårligste præstation i Johnny Mølbys tid i klubben, mente Viborg-træneren efterfølgende.

Hjemme på Energi Viborg Arena blev viborgenserne udspillet af FC Nordsjælland, der kunne rejse hjem med en sikker sejr.

Det var 13. kamp i træk, hvor Viborg ikke formåede at slå FCN, og Viborg-træner Johnny Mølby var særdeles kritisk overfor sit eget holds præstation.

- Det går jo så galt, når man møder en modstander, der er skarp i de ting, de laver, og vi samtidig selv underpræsterer i sådan en grad i forhold til de forventninger, som vi har til hinanden.

- Det var absolut den dårligste præstation, jeg har været med til i den tid, jeg har været Viborg-træner, siger Johnny Mølby.

- Jeg synes, at vi dumpede på stort set alle parametre. Vores organisation var ikke skarp nok, og vi var alt for langsomme i tanke og handlinger, vi var dårlige i boldomgangen, vi forærede mål væk og brændte selv nogen store chancer, uddyber han.

Viborg-træneren gav i fredagens kamp comeback til den tidligere Randers FC-anfører Christian Keller, der fik comeback i Viborg FF efter 11 år i andre klubber. Han var på linje med sin cheftræner.

- Det er selvfølgelig irriterende, at vi tabte 0-4, men vi må bare sige, at vi blev kørt over ende, og at vi mødte et bedre hold, som vandt fortjent 4-0. Vi kom til at løbe meget efter dem, og hang måske ikke ordentligt sammen som et hold i kæderne.

- Vi gav i hvert fald masser af spillerum til dem, så vi må se, hvordan vi får rettet op på det, lyder det fra midtbanespilleren.

Viborg skal næste gang i aktion fredag den 22. juli, hvor det gælder AGF på udebane.

/ritzau/

Dagens Gossip