Viborg-træner efter 0-0: Vi manglede det ekstraordinære

Skrevet af admin

12/03/2016

Dagens topnyheder

Johnny Mølby og hans Viborg-mandskab gik efter sejren, da Sønderjyske var på besøg lørdag, men som kampen skred frem, er Viborg-træneren fint tilfreds med det ene point efter en noget uskøn 0-0-kamp.

- Vi gik efter sejren, da vi gik ind til kampen, men da der manglede et kvarter af opgøret var jeg egentlig godt tilfreds med det ene point, siger Johnny Mølby

- Det var en chancefattig affære mellem to hold, der var godt indstillet på hinanden. I sådan en kamp skal der ofte noget ekstraordinært til fra en enkelt spiller, og det havde vi ikke i dag, siger han.

Han glæder sig dog over, at holdet nu har spillet til nul i to kampe i træk og roser sine spillere for det defensive arbejde.

- Vi stod godt defensivt, og det er anden kamp i streg, at vi holder nullet. Vi var meget opmærksomme på deres løb fra anden række, og det håndterede vi rigtig godt, men vi ville gerne have skabt noget mere offensivt, siger Mølby.

Viborg-spilleren Jeppe Grønning mener, at det blev en låst kamp, fordi begge mandskaber havde fokus på det defensive og ikke havde evnerne offensivt.

- Ingen af holdene åbnede sig op i dag. Vi arbejdede ud fra en solid defensiv og forsøgte os lidt derfra, men vi ville selvfølgelig ikke blotte os for meget, siger Jeppe Grønning.

- Der var mange spilstop, og begge hold satsede meget på dødboldene. Derfor tog det lidt længere tid, og der kom aldrig rigtig flow i kampen.

- Vi ville rigtig gerne have vundet, men når man nu ikke kan score, så er 0-0 jo det bedste resultat, siger Jeppe Grønning.

I næste spillerunde skal Viborg en tur til Randers.

/ritzau/