Viborg-træner: FCK slog os på forkert mål

Skrevet af admin

04/10/2015

Mest læste i dag

Viborg-træner Johnny Mølby er stærkt utilfreds med optakten til FC Københavns sejrsmål i søndagens 0-1-nederlag.

Youssuf Toutouh scorede kort ind i anden halvleg FCK's sejrsmål efter et frispark, hvor bolden ikke nåede at ligge stille, som den efter reglerne skal, før Thomas Delaney sparkede den frem ad banen.

- Den ser meget kontroversiel ud. I mine øjne ligger den bold ikke stille.

- Den hopper, og det jeg 100 procent sikker på. Det er ærgerligt, siger Johnny Mølby, der under kampen rasede ud over for dommer Kenn Hansen og hans assistenter på sidelinjen.

- Fjerdedommeren stod og kiggede i samme retning som mig, så jeg forstår det ikke. Hvorfor står de der, hvis de ikke byder ind med ting, spørger Viborg-træneren, der ikke har fået nogen forklaring fra dommerne.

- De vil ikke sige noget. De siger, at de er 100 procent sikre, og det skal de jo sige, fortæller Mølby.

Dommer Kenn Hansen havde efter kampen ikke lyst til at kommentere den kontroversielle hændelse. Han takkede pænt nej på en direkte forespørgsel.

Johnny Mølbys mandskab havde i hele første halvleg af kampen mod FCK stor succes med at lukke ned for hjemmeholdet, men efter scoringen tilspillede værterne sig en række store muligheder.

- Jeg har stor ros til mit hold. Jeg kan ikke forvente mere. Vi spillede godt taktisk, og spillerne arbejdede hårdt. Det var en super præstation.

- Jeg siger ikke, at vi skulle have vundet, for FCK havde nogle store chancer, men med lidt mere snilde, havde vi fået noget med hjem, vurderer Viborg-træneren.

Generelt mener han, at udeholdene har det svært mod FC København, der ifølge Mølby får lidt for megen dommerhjælp i Parken.

- Jeg har også prøvet det, da jeg var træner i Horsens, hvor vi tabte i overtiden på nogle kontroversielle kendelser, siger han.

Oprykkerne fra Viborg ligger tredjesidst i Alka Superligaen med 11 point efter lige så mange spillerunder.

/ritzau/