Viborg-træner: FCM-kampe er de fedeste i sæsonen

Viborg-træner Johnny Mølby fremhæver betydningen af fredagens lokalkamp hjemme mod FC Midtjylland i Superligaen. Den er stor for både fodboldklubben og hele byen.

Derfor har Mølby ikke fundet behov for at gøre noget ekstra for at motivere spillerne til kampen.

- Alle i og omkring klubben ved godt, hvad det handler om. Det er fantastisk, at vi skal spille den slags kampe, som der jo kun er få af i dansk fodbold.

- Det er de fedeste kampe i sæsonen, og det er jo det, vi løber og træner for hver dag. Vi kan helt klart mærke, hvor meget det betyder for fodboldbyen Viborg, og vi glæder os helt vildt, siger Mølby til klubbens hjemmeside.

Aktuelt er fredagens modstander fra FCM placeret på fjerdepladsen i rækken efter en lidt ustabil sæson, men vandt 2-0 hjemme over Brøndby i sidste uge.

- De leverede en rigtig stærk præstation i sidste runde mod Brøndby, hvor de vandt fortjent.

- De har en af de bedste trupper i rækken og er stærkt besat på alle positioner, så vi ved godt, at det bliver en rigtig svær opgave.

- Der har været udsving i deres præstationer i sæsonen, og vi har da en forhåbning og tro på, at vores spillere kan komme til at gøre ondt på dem igen. Men det kræver uden tvivl en toppræstation fra alle mand, siger Mølby.

Kampstart på Energi Viborg Arena er fredag klokken 18.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip