Viborg-træner fokuserer fortsat på bundkampen

Johnny Mølby og Viborg har fortsat fokus på de hold, der ligger under Viborg i superligatabellen. Også selvom holdet med sejren over AGF spillede sig 12 point fra nedrykningsstregen og nu har bidt sig fast i det brede midterfelt i Alka Superligaen.

Det siger Viborgs cheftræner efter sejren over AGF fredag aften.

- Vi vil ikke kigge op i tabellen endnu. For os handler det om, at vi skal have skabt et så stort hul som muligt til de nederste pladser. Når det ikke matematisk kan lade sig gøre at rykke ned, så kan vi begynde at kigge op, siger Johnny Mølby.

Han er tilfreds med, at holdet har præsteret så godt i efteråret, at der nu er luft til bunden. Det er både spillemæssigt og resultatmæssigt, at kurven har været opadgående.

- Vi har udviklet os igennem den her halvsæson, vi er begyndt at spille med større mod, og vi har en stor tro på egne evner. Resultaterne har været gode, og vi har bidt os fast i et bredt midterfelt, siger Johnny Mølby.

- Vi har hele tiden bygget ovenpå vores spil, og vi har bevist igennem mange kampe, at vi er en håndfuld for de andre hold i Superligaen.

Jeppe Curth er også glad for den udvikling, som holdet har gennemgået i sæsonen, og han er ærgerlig over, at der kun mangler en kamp inden vinterpausen, nu hvor holdet er så godt kørende.

- Vi har spillet godt i de sidste par kampe, og vi er sluttet godt af. Vi er lidt ærgerlige over, at der kun mangler en kamp, for vi rammer et godt niveau for tiden, siger Jeppe Curth.

- Vi har ikke haft en decideret målsætning for efterårssæsonen, men vi har arbejdet på at nå et niveau, hvor vi kan spille med om point i alle kampene, og det synes jeg, vi har nået.

- Alt i alt har efteråret været godkendt fra vores side, og nu glæder vi os til at spille os ud i den sidste kamp i efteråret, og så kan vi gå på en velfortjent vinterferie.

Der venter Viborg en svær opgave i den sidste runde. Her skal man en tur til Aalborg, hvor Jeppe Curths tidligere hold AaB tager imod.

/ritzau/

Dagens Gossip