Viborg-træner: Vi var for benovede

Viborg FF er tilbage i Superligaen efter en sæson i 1. division, og man var kommet på en svær opgave i sæsonpremieren, da holdet skulle til Herning og møde mestrene fra FC Midtjylland lørdag.

Viborg måtte se sig slået af overmagten og tabte 0-2 efter en kamp med generelt lavt tempo og få chancer.

- Jeg er fint tilfreds med nogle ting, men der er naturligvis nogle ting, der kunne blive meget bedre. Vi var slet ikke aggressive nok, og vi var for benovede over rammen i første del af kampen, siger træner Johnny Mølby.

Holdet måtte undvære sidste sæsons stjerne i 1. division Serge Déblé, der blev meldt skadet inden kampstart.

- Det var en streg i regningen at skulle undvære Déblé i dag. Han er en meget dygtig spiller, som både kan nogle ting selv, men som også kan trække fokus, så andre spillere får plads, siger Mølby.

- Helt konkret har han problemer med musklen i baglåret, og vi ville ikke tage en chance og måske miste ham i en tre-fire kampe. Jeg forventer, at han er med næste gang.

Den nye mand i Viborg Jonas Kamper mente ligeledes, at der var mange positive ting at tage med fra kampen.

- Vi vidste, at det var en god modstander, vi skulle møde, men jeg synes ikke, at det var et mesterhold, man så i kampen. Og det er blandt andet vores fortjeneste, synes jeg.

Begge Midtjyllands mål blev scoret på dødbolde, og det var ifølge Jonas Kamper en bet for Viborg, da Midtjyllands styrke på dødbolde er velkendt.

- De scorer to mål på dødbolde, og det er selvfølgelig ikke godt nok, for det vidste vi udmærket godt i forvejen, at de er gode til. Men især i anden halvleg kan vi være fint tilfredse med vores præstationen, siger Jonas Kamper.

Viborg skal i næste runde møde medoprykkerne fra AGF.

/ritzau/

Dagens Gossip