Viborg-veteran om pokalnedtur: Vi løb tør for kræfter

Skrevet af admin

27/12/2015

Dagens topnyheder

Viborgs håndboldkvinder havde den ene hånd på pokalen, men måtte efter en dramatisk afslutning overlade jublen til FCM Håndbold i den danske pokalfinale i Silkeborg søndag eftermiddag.

FCM vandt 28-26 efter forlænget spilletid, men i Viborg-lejren er skuffelsen enorm, efter at holdet havde ført med 25-22 fem minutter før afslutningen af den ordinære spilletid.

En udvisning til Viborgs Kirsten Balle gav akkurat FCM-spillerne den medvind, de havde brug for i afslutningen, og så slap Viborgs ressourcer op, mener viborgensernes Rikke Skov.

- Jeg er utrolig skuffet. Vi scorede stort set ikke i det sidste kvarter, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

- Udvisningen blev rimelig afgørende for, at FCM kom tilbage i kampen. Vi spillede ellers super godt, men løb lidt tør for kræfter til sidst, lyder det fra den rutinerede landsholdsspiller.

FCM var på forhånd klar favorit, men det forhindrede altså ikke Viborg i at tvinge de forsvarende danske mestre ud på randen af et overraskende nederlag.

- Vi gav dem kamp til stregen, men vi manglede det sidste tryk, da det skulle afgøres. Vi manglede måske også lidt tryghed i nogle aftaler til allersidst, hvor FCM-spillerne er lidt mere rutinerede og hænger lidt bedre sammen.

- Vi er ved at bygge noget nyt op, og det havde været rigtig fedt for holdet og klubben, hvis vi havde vundet i dag. Jeg er meget ærgerlig og lidt ked af det, siger Rikke Skov, der efter den dramatiske finale blev kåret som pokalfighter.

Med nederlaget bliver Viborg stående på ti pokaltriumfer i klubbens historie. Den seneste kom i 2013.

/ritzau/