Viborgs målkonge går efter topscorer-prisen

Anderledes kunne det ikke være.

Den langlemmede angriber scorede hattrick og deler med fem fuldtræffere nu Superligaens topscorerliste med Morten ’Duncan Rasmussen og Ronnie Schwartz.

- Det kan ikke være bedre. Vi holder nullet bagude, og sikrer os vores første sejr efter oprykningen, sagde Thomas Dalgaard og tilføjede:

- Men jeg har tænkt mig, at succesen skal fortsætte. Ikke kun for holdet, men også for mit eget vedkommende. Jeg lavede i sidste sæson i 1. division 27 mål. Nu går jeg også efter at blive topscorer i Superligaen.

Om det lykkes, må tiden vise. Men skal man tro Viborg-træner Ove Christensen er chancen god.

- Thomas er i fremragende form. Men vi har også pisket ham under sommerens træning. Jeg betragter ham som en storartet afslutter. Han kunne have spillet mange flere Superliga-kampe. Men noget ufortjent er han blevet fanget i den negative karakteristik, som Colin Todd gav ham efter han spillede i Randers for fem-seks år siden, sagde Ove Christensen og hentydede til, at hans trænerkollega dengang havde kaldt Thomas Dalgaard for doven.

- Jeg bitter over, at jeg først nu får chancen i Superligaen igen. Men sådan er det. Nu kigger jeg fremad og har tænkt mig at tage hævn over de personer i dansk fodbold, der ikke har troet på mig, sagde Thomas Dalgaard.

Med seks point i fem kampe avancerer Viborg til Superligaens femteplads med seks point, mens Sønderjyske med et færre ligger fjerdesidst.

- Vi laver alt for mange personlige fejl. Set i bakspejlet skulle jeg aldrig have placeret Hallgrimur Jonasson som frontløber. Det kom til at koste dyrt i defensiven, sagde Sønderjyskes træner Lars Søndergaard, der var uden sine skadede angribere Tommy Bechmann og Johan Absalonsen.

- Det er hårdt at undvære så stærke spillere. Jeg vil ikke afvise, at vi inden transfervinduet lukker, beslutter os for at indkøbe offensiv forstærkning, sagde klubdirektør Klaus Frederiksen.

Dagens Gossip

Dagens TV