Viborgs matchvinder: Taktikken lykkedes til fulde

Oprykkerne fra Viborg havde inden søndagens kamp mod Randers kun en enkelt sejr med i bagagen. Det blev der dog lavet om på i det opgør.

Jonas Kamper, der denne sommer kom fra netop Randers, sparkede nemlig bolden i kassen langt udefra, og dermed sikrede han Viborg en sejr på 1-0.

Spilleren beskrev efter kampen sejren som yderst tilfredsstillende.

- Vi havde en taktik om at spille med respekt for Randers ved stække deres forcer og så slå til på kontraer. Det må man sige lykkedes til fulde, og det er jeg stolt af, siger han.

Jonas Kamper var fem år i Randers, inden han kom til Viborg, men det holdt ikke spilleren fra at juble i gennem ved målet.

- Det var helt vildt dejligt at score. Jeg jubler i gennem, for jeg kæmper for det logo, jeg har på brystet.

- Jeg har givet alt, hvad jeg har for Randers i fem år, men nu er jeg i en ny klub. Det var mit første mål for Viborg, så det var dejligt at få fjernet det nul, siger Kamper.

Viborg stod godt på banen og virkede til at have styr på Randers’ offensive spil. Det var derfor også en glad træner Johnny Mølby, der roste sit hold efter kampen.

- Spillerne leverede en kanon indsats og udførte den taktik, som vi havde lagt på forhånd. Kampen udformede sig næsten fuldstændigt, som vi havde håbet, siger han.

Undervejs i kampen brændte holdets profil fra sidste sæson Serge Deble et straffespark, og han har ikke scoret i sæsonens første kampe.

- For at sige det lige ud, så skal han score på sine muligheder. Det er vigtigt for ham, og det er vigtigt for holdet, at han snart kommer i gang, siger træneren.

- Det er måske et sats at sætte en målløs angriber til at sparke straffespark, men det var mit valg og ud over det, så synes jeg, at han spiller en fin kamp, siger Mølby.

/ritzau/

Dagens Gossip