Vibratorbehandling ændrede dansk kvindes liv

- Tusind tak, fordi jeg måtte være med til dette forsøg, det har ændret mit liv. Sådan skrev en 41-årig dansk kvinde, efter hun havde været med i et månedlangt forsøg, der havde til formål at undersøge, om vibratorbehandling kunne mindske symptomer fra overgangsalderen.

Kvinden, der kom tidligt i overgangsalderen efter at have fået fjernet slimhinder i underlivet, er på få uger sluppet for flere irriterende gener, blot ved at bruge en vibrator.

Læge anbefaler vibratorbehandling

Vibratorforsøget blev foretaget af den erotiske webshop Sinful.dk, der ville teste, om denne utraditionelle behandlingsform kunne afhjælpe nogle af de udfordringer, kvinder ofte mærker i forbindelse med overgangsalderen, i håbet om at hjælpe flere kvinder til at forblive tilpasse og glade igennem den ellers til tider ubehagelige periode i livet.

Forsøget bygger på erfaringer og anbefalinger fra den amerikanske læge Dr. Mary Jane Minkin, der er klinisk professor i obstetrik og gynækologi ved Yale University School of Medicine. Siden efteråret 2013 har Dr. Minkin anbefalet vibratorbehandling med en We-Vibe vibrator til kvindelige patienter, der døjer med eksempelvis vaginal tørhed og svækkede muskler i underlivet, som følge af overgangsalderen, hvor østrogenniveauet i kroppen daler.

Store resultater på kort tid

Selvom vibratorforsøget kun varede i en måned, var der store resultater at spore, til stor glæde for holdet bag Sinful.dk:

- Det er først og fremmest utroligt spændende at følge en undersøgelse som denne, men at vide at den har været med til at gøre en forskel for en gruppe kvinder, det har absolut været det største for os, slutter Luise Madsen fra Sinful.dk.

På en måned gav vibratorforsøget følgende resultater:

- 6 ud af 8 testpersoner opnåede større sexlyst

- 6 ud af 8 opnåede bedre søvn. F.eks. oplevede flere, at de efter forsøget sov igennem om natten, hvor de før vågnede flere gange hver nat.

- 4 ud af 8 opnåede mindre ubehag i underlivet.

- 2 ud af 8 opnåede bedre humør

- 1 ud af 8 opnåede færre og mildere blødningsforstyrrelser.

Dagens Gossip