Vicki Berlin: Tager to kilo på af en småkage

Det var de fleste, der blev noget overraskede, da skuespilleren Vicki Berlin i 2011 pludselig trådte frem i en 12 kilo slankere udgave. Årsagen var, at hun havde set sig på fjernsyn, og hun var slet ikke tilfreds med synet.

Læs på IN.dk om 20 måder at få 300 kalorier mindre på 

Det er nu snart to år siden, og den 36-årige skuespiller gør stadig, hvad hun kan for at holde den slanke linje ved lige.

- Jeg tager to kilo på af at spise en småkage, og jeg har det bare bedre, når jeg har spist sundt.  Nogle gange er det svært at nå det, men jeg spiser faktisk aldrig junkfood, og det er en ren samvittigheds-ting, siger Vicki Berlin.

Apps hjælper med sund livsstil

Hun fortæller, at kiloene i sidste omgang var kommet snigende, og hun tabte sig ved at tælle kalorier ved hjælp af en app og ved at holde sig fra kulhydrater.

- Det er den eneste måde, jeg kan tabe mig på.  Men det var et sejt træk, og jeg smed kun et kilo om ugen. I dag holder jeg mig helt fra kulhydrater, selv om jeg elsker pasta, og i stedet spiser jeg kød og grønt, siger Vicki Berlin.

Skuespilleren har svært ved at få træning til at passe ind i sit travle skema, og derfor bruger hun en app med et syv minutters træningsprogram for lige at tage toppen af den dårlige samvittighed. Heldigvis er hun fysisk aktiv i sit job og sidder sjældent stille. Faktisk har hun ind imellem lidt for meget fart på.

Manden får Vicki Berlin til at slappe af

- Jeg er dårlig til at passe på mig selv, for jeg kører bare på til kroppen ikke kan mere. Så har jeg heldigvis en dejlig mand, der beder mig om at slappe af, siger Vicki Berlin.

Ernæringseksperten Per Brændgaard råder til, at kvinder dropper slankekuren. 

Rent mentalt har hun nemlig ikke fanget, at hun ikke længere er 17 år i den henseende, men for at prioritere de ting i livet som er også vigtigt, lægger hun det ind i kalenderen.

Vicki Berlin er snart aktuel i rollen som Frenchy i Tivolis opsætning af Grease, der får premiere 12. februar.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip