Vicki Berlin: Vild med dans gjorde mig kendt

Pludselig med et var hun kendt dengang tilbage i 2007, da Vicki Berlin deltog i Vild med dans. Hendes rolle i kulissen på blandt andet Gintbergs store aften og Tjenesten på DR2 havde indtil da ikke bidraget til, at familien Danmark kom på fornavn med hende.

Annette Heick måtte gå til psykolog efter at have deltaget i Vild med dans. Læs hvorfor på IN.dk

Men da hun pludselig nærmede sig finalen med partneren Steen Lund, var pressens interesse for hende noget mere hed, og da hun endte med en flot andenplads var der mange døre, der åbnede sig for hende.

- Jeg tror helt sikkert, at Vild med dans har haft noget med min succes at gøre rent kendthedsmæssigt, men jeg tror ikke, at det har haft nogen indflydelse på mine revyroller, siger Vicki Berlin.

Vicki Berlin drømmer om dramarolle

En anden følgevirkning af hendes deltagelse er, at hun i dag er en hyppig gæst i diverse tv-programmer og quizzer, men i virkeligheden drømmer Vicki Berlin om, at der snart dukker en rolle i en film eller dramaserie op.

Smykkedesigneren Anja Steensig beundrer den tidligere Vild med dans-vært Andrea Elisabeth Rudolph. Læs hvorfor på IN.dk

Samtidig har hun i kølvandet på den store eksponering i Vild med dans skullet lære at tackle pressen, hvis interesse især blev vakt, da hun i 2008 aflyste sit bryllup med kæresten Christian Munk.

- Man lærer jo at finde ud af, hvilke blade man kan lide, og hvilke man kan lide. Man lærer, hvem man skal snakke med, og hvem man ikke skal.  Jeg har oplevet, at der er blevet taget private billeder og lagt på lur, men det er jo en del af branchen, siger skuespilleren.

Skuespilleren respekterer sin mand

I dag har hun lavet en aftale med sin mand, Nikolaj Tarp om, at der eksempelvis ikke skal filmes i deres hjem, og hun respekterer, at han ikke ønsker at være en del af branchen og dermed blive presset ud i noget, han ikke har lyst til.

Vicki Berlin er snart aktuel med rollen som Frenchy i Tivolis opsætning af Grease, der får premiere den 12. februar.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk  Aller Media.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip