Vickie Jo ødelagde sin karriere med Vild med dans

Det var en storsmilende Vickie Jo, der sammen med racerkøreren Casper Elgaard vandt Vild med dans i 2009.

Men prisen for at nå så langt i TV2's danseprogram var særdeles høj for den dengang 28-årige Vickie Jo. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Dansepigen fik under en Vild med dans- træning en alvorlig skade i knæet. I stedet for at give op, forsatte Vickie Jo den bitre vej til finalen, selvom smerterne var store. Det skriver BT.

- Jeg har smerter hver dag. Jeg kan leve med det, men jeg kommer mig aldrig helt over skaden, siger 32-årige Vickie Jo, som to gange er blevet opereret i knæet, til BT.

- Jeg har ingen menisk mere. Det er knogle mod knogle. Det gør vanvittigt ondt, siger Vickie Jo til BT.

LÆS OGSÅ: Vickie Jo: Sæt nogle faste regler for dine børn

Skaden har betydet, at siden Vild med dans-finalen i 2009 har Vickie Jo ikke kunnet deltage i programmet, fordi hendes knæ ikke kan klare den hårde træning.

- Jeg kunne godt tænke mig én eller to sæsoner mere i Vild med Dans. Det går bare ikke. Det har været hårdt at skulle erkende. Jeg har virkelig savnet det, når sæsonen er gået i gang. Det er først i år, jeg har det okay med, at jeg ikke er med. Men det er fordi, jeg har fået Malou Jo (Vickie Jos datter red.), siger Vickie Jo til BT.

Til gengæld kan Vickie Jo, som blandt andet har vundet DM 15 gange og er dobbelt nordisk mester, stadig undervise eleverne på sin danseskole, som hun driver sammen med sin far i Århus.

Dagens Gossip