Victor blev angrebet på vej til sine bedsteforældre: Han var helt alene på vejen, da han pludselig mærkede voldsom smerte fra sit hoved

Tirsdag eftermiddag skulle 15-årige Victor besøge sine bedsteforældre i Trørød, men inden han nåede så langt, fik han en ubehagelig overraskelse.

Ved Jægersborg Hegn I Nordsjælland blev den 15-årige dreng angrebet ovenfra.

Læs også: Kendt bageri laver kæmpe brøler: Du kan få byttet dine rundstykker og dit franskbrød

Nu advarer Victor andre, for at noget lignende ikke skal ske for dem. Det skriver Lokalavisen.

- Jeg løb ad Svenskevej og havde lige passeret Stampedam, da en stor fugl pludselig dykkede ned og gav mig et ordenligt hak i hovedet. Jeg ved ikke om det var næbet eller kloen den brugte, men det gjorde i hvert fald ondt, og det har blødt en del, fortæller Victor.

Den blodige dreng skyndte sig hen til sine bedsteforældre, der, efter at have fjernet blodet og beroliget barnebarnet, tog et billede af skaderne.

Læs også: Advarsel til alle forældre: 12-årig dreng døde af denne farlige leg

Det var formentlig en agressiv musvåge, der slog kløerne i eller hakkede næbet i Victor, eftersom der har været flere angreb i området, hvor musvåger, der beskytter deres territorium, har givet især løbere flænger i hovedet.

Hvis man vil undgå nærkontakt med de hidsige musvåger, der yngler fra april til juni, så skal man ifølge Naturstyrrelsen løbe flere sammen eller vælge en anden rute, lyder det fra Lokalavisen.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip