Victoria Beckham: Derfor skjuler jeg mig bag mine solbriller

Den 39-årige designer Victoria Beckham afslører nu hemmeligheden bag sit brug af solbriller.

Den simple forklaring er nemlig, at den tidligere Spice Girl, der er mor til 14-årige Brooklyn, 12-årige Romeo, niårige Cruz og toårige Harper, ofte er træt.

- Lige for tiden er jeg oppe med mindst et af mine børn det meste af natten, så jeg bærer altid et par solbriller og en virkelig god håndtaske, siger Victoria Beckham til Mytheresa.com.

Victoria Beckham går også i løst tøj

Designeren, der er gift med David Beckham, benytter sig altså af tilbehør for at skjule, at hun ikke få sin skønhedssøvn som hårdtarbejdende mor.

Til trods for, at Victoria Beckham ellers er kendt for sin slanke skikkelse, så går hun da også ind imellem i løsere tøj.

- Jeg elsker den figursyede signatur-kjole, og det er det udseende, folk forbinder mig med, men jeg kan også godt gå i noget løsere uanset, om det er løstsiddende bukser eller skjorte eller noget i den stil, siger designeren.

Victoria Bekcham har delt et billede af sønnen Romeo som Lagerfeld-kopi på Twitter. Se billedet på ELLE.dk

Designeren dyrker sin hobby

Det er efterhånden et faktum, at Victoria Beckham har haft stor succes som modedesigner, men det kan stadig komme bag på hende, at hun har realiseret sin drøm.

- Jeg har altid elsket mode, selv da jeg lavede musik. Du ved, det er pudsigt, at det faktisk aldrig har været mit mål at skabe et brand, siger designeren.

Men det er ikke desto der, hvor hun er endt, og nu har Victoria Beckham fået anerkendelse for sine kreationer over hele verden.

- Det jeg laver, er faktisk en hobby. Jeg elsker, det jeg laver. Jeg er velsignet at have et job, som ikke rigtigt føles som et job. Jeg nyder det. Jeg lærer hen ad vejen, siger hun.

David Beckham har lagt et billede på Facebook af sin kone med et stort smil på. Se billedet på ELLE.dk

Victoria Beckham har desuden luftet i et nyt interview med Vogue, at hun kunne have planer om at udvide sine kreationer med en børnekollektion.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media

Dagens Gossip