Victoria Beckham: Jeg barberer ikke ben

Skrevet af admin

18/02/2014
Man skal stå tidligt op, hvis man skal følge med modeskaber Victoria Beckham.Fodboldspiller David Beckhams hustru står nemlig op klokken seks hver morgen for at træne. Det fortæller hun i et eksklusivt interview til Allure.Det er således et heldagsjob for den 39-årige designer og tidligere popstjerne at holde sig i form. Men én ting, har "Posh Spice" valgt at give køb på:- Jeg barberer ikke mine ben, jeg får læserbehandling, hvilket er helt fantastisk, fortæller hun til magasinet.Victoria Beckham afslører, at hun fik tippet om læserbehandlingen fra skuespiller Eva Longoria, som de fleste nok kender bedst som Gabrielle i serien "Desperate Housewives".- Du kan altid vende tilbage for at at få fjernet det sidste, hvis du ser små hår komme op. Det har jeg heldigvis aldrig været nødt til, bekender den veltrimmede kendis.Hun og ægtemanden er netop vendt tilbage til England efter flere år i et noget varmere Los Angeles-klima.- De seks år, jeg boede i USA, er nok de lykkeligste, jeg nogensinde har haft. Det betyder dog ikke, at jeg ikke også er lykkelig nu, pointerer Victoria Beckham.Newspaq

Dagens topnyheder

Man skal stå tidligt op, hvis man skal følge med modeskaber Victoria Beckham.

Fodboldspiller David Beckhams hustru står nemlig op klokken seks hver morgen for at træne. Det fortæller hun i et eksklusivt interview til Allure.

Det er således et heldagsjob for den 39-årige designer og tidligere popstjerne at holde sig i form. Men én ting, har "Posh Spice" valgt at give køb på:

- Jeg barberer ikke mine ben, jeg får laserbehandling, hvilket er helt fantastisk, fortæller hun til magasinet.

Victoria Beckham afslører, at hun fik tippet om laserbehandlingen fra skuespiller Eva Longoria, som de fleste nok kender bedst som Gabrielle i serien "Desperate Housewives".

- Du kan altid vende tilbage for at at få fjernet det sidste, hvis du ser små hår komme op. Det har jeg heldigvis aldrig været nødt til, bekender den veltrimmede kendis.

Hun og ægtemanden er netop vendt tilbage til England efter flere år i et noget varmere Los Angeles-klima.

- De seks år, jeg boede i USA, er nok de lykkeligste, jeg nogensinde har haft. Det betyder dog ikke, at jeg ikke også er lykkelig nu, pointerer Victoria Beckham.

Newspaq