Video afslører: Medarbejder fra Bakken tæskede liggende gæst

Et par der var på Bakken i Klampenborg på en hyggelig familietur, endte som vidner til en ubehagelig voldssag, hvor en gæst blev tævet af af medarbejdere fra Bakken, mens han blev fastholdt på jorden. 

I første omgang mente Camilla og Jesper Larsen, at det var vagter fra Bakken der stod bag volden i fællesskab med en ansat fra en af boderne, men det blev afvist af Bakken selv, der frikendte deres egne vagter i en intern undersøgelse af sagen overfor Lokalavisen.dk.

Læs også: Camilla og Jesper greb ind: Bakkens vagter sparkede liggende mand tre gange i hovedet

Det fik dog ikke Jesper Larsen til at ændre forklaring. Han fastholdt overfor avisen, at den ene vagt sparkede den fuld og fastholdte mand i hovedet, mens han lå ned. 

- Bakken er fuld af løgn. Jeg er stadig 100 procent sikker på, jeg har set en vagt sparke. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Jesper Larsen til Lokalavisen.  

Nu har Nordsjællands Politi så gennemgået videoen fra overfaldet, og mens de godt kan se, at medarbejderen fra boden slår manden, så har det ikke været muligt at knytte vagterne til overfaldet direkte. 

Læs også: Nigerianer skal fem år i fængsel for at have franarret ensommme danske kvinder for millionbeløb

- Vi kan se vagterne komme til stedet. Vi kan ikke se, at vagterne tager fat i forurettede, men det er desværre uden for kameraets synsvinkel. Men vi kan se, at den ansatte efterfølgende tildeler et slag til forurettede, mens han ligger ned, siger Martin Bakke, der er stedfortrædende leder af efterforskningsenheden på Station Syd i Nordsjællands Politi, til Lokalavisen. 

Umiddelbart ser det ud til, at han også sparker, men om han rammer i ansigtet er lidt svært at se. Det kunne godt tyde på, at han tildeler forurettede et spark, siger Martin Bakke, ifølge Lokalavisen. 

Politiet savner vidner i sagen, og da de kan se, at der er mange tilskuere til overfaldet beder de igen om, at folk står frem. 

Episoden udspillede sig foran udskænkningsstedet Ølgod søndag aften i sidste uge klokken 22.15. 

Den medarbejder der slår den liggende mand er nu sigtet for vold. 

Dagens Gossip