Video: Bear Grylls gennemlever virkelige overlevelsesscenarier

De overlevende har været udsat for blandt andet bandeangreb, laviner, voldsomme sandstorme og møder med vilde bjørne. De har alle kæmpet med næb og kløer for at overleve – men hvordan slap de levende fra de skæbnesvangre situationer?

Bear Grylls vækker de afgørende øjeblikke, prøvelserne og de barske realiteter til live og genskaber de scenarier, der fandt sted i kampen for livet i vildmarken. Uanset om der var tale om overlevelse i junglen, i sneklædte bjerge, i den brændende varme ørken eller i stejle slugter, analyserer Bear, hvad der skete undervejs.

Han viser, hvad de gjorde rigtigt, men påpeger samtidig nogle af de fejl, de begik, og som i nogle tilfælde næsten kostede dem livet.

Se blandt andet Bear genskabe et overlevelsesscenarie, hvor en mand var tvunget til at suge blod ud af flagermus for ikke at sulte ihjel. Og få endnu en gang bekræftet, at urin kan være en ekstrem vigtig faktor, når det kommer til overlevelse – hvorend man vælger at varme sig på det eller drikke det.

Foruden Bears prøvelser får vi øjenvidneberetninger fra dem, det hele handler om – de overlevende selv! Hvorfor handlede de, som de gjorde, og hvad tænkte de i de afgørende øjeblikke, hvor det var et spørgsmål om liv eller død?

"Bear Grylls: Escape From Hell" kan ses på onsdag klokken 22 på Discovery Channel.

Se video nedenunder...

Dagens Gossip