Video: Bikini-klædte cheerleaders bitchfigter gennem musikvideo

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er en kæmpe hype omkring NFL, og at de lækre cheerleaders har en stor del af æren. Og når pigerne ikke kommer med tilråb, svinger med pomponer eller laver akrobatik på stadion, så formår de stadig at gøre sig synlige.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det gælder i hvert fald for pigerne fra henholdsvis Miami Dolphins og New Orleans Saints.

For hvem er frækkest? Den kamp afgøres på alternativ og 'musikalsk' manér.

Søndag uploadede pigerne fra New Orleans Saints en musikvideo med deres fortolkning af Taylor Swifts hit '22'. The Saintsations, som de bliver kaldt, skriver, at det var en sjov oplevelse, og at Taylor Swift er en af deres yndlingskunstnere. Videoen blev skudt i Lafitte, Louisiana i forbindelse med en fotoshoot til en kommende bikini-kalender.

Mandag kom rivalerne fra Miami Dolphins cheerleaders så på banen med deres fortolkning af det samme nummer. Den video er optaget i den Dominikanske Republik - også i forbindelse med en bikini-fotoshoot.

Og så er kampen ellers i gang.

I skrivende stund fører Miami Dolphins Cheerleaders med mere end dobbelt så mange views på YouTube som rivalerne trods det, at videoen har været online et døgn mindre. Måske fordi, det ikke er første gang, at pigerne fra Miami har kastet sig ud i kunsten at lave en musikvideo. I 2012 lavede de en fortolkning af Carly Rae Jepsens 'Call Me Maybe'.

Hvilken video foretrækker du?

SE NEW ORLEANS SANTS CHEERLEADERS FORTOLKNING HER:

OG HER ER MODSTYKKET FRA MIAMI DOLPHINS CHEERLEADERS:

Dagens Gossip