Video: Carina og Mie-Mai sagde farvel til Allan Simonsen

Han blev kun 34 år, og derfor er det også kommet som et chok for familien, at de i dag måtte sige et sidste farvel til Allan Simonsen.

Den danske racerkører forulykkede og blev dræbt bare få minutter inde i årets 24 timers Le Mans. I dag blev han bisat fra Odense Domkirke, hvor venner og familie og ikke mindst hans kæreste Carina Lundbye Hansen og datteren Mie-Mai tog afsked med deres elskede.

Kirken var fyldt med familie, venner og kollegaer fra branchen. Blandt gæsterne var Le Mans-vinderen Tom Kristensen, og racerkollegaerne Jan Magnussen og Jason Watt. 

Ned gennem domkirken var gulvet fyldt med blomster. For enden stod kisten dækket af et dannebrogsflag og med et Le Mans-trofæ. 

Selve ceremonien blev holdt for lukkede døre, men da kisten blev båret ud til rustvognen var det tydeligt, at både familie og gæster var meget påvirket af situationen. Allan Simonsens kæresten var selv med til at bære kisten ud.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Allan Simonsen var ikke gift med kæresten Carina Lundbye Hansen, men for at mor og datter ikke midt i sorgen også skal stå tilbage med økonomiske problemer, har Dansk Automobil Sports Union valgt at oprette en mindefond for racerkøreren.

De indsamlede penge vil ubeskåret gå til Carina Lundbye Hansen og datteren. De vil få dem overrakt ved en ceremoni i Cirkusbygningen den 22. januar 2014.

Alle, som har lyst, kan derfor indbetale en donation til Allan Sionsens Mindefond på kontoen i Jyske Bank med kontonr. 5078 1117416. IBAN nummer er: DK1350780001117416. Swift (BIC-adresse) er JYBADKKK. 

Dagens Gossip