Video: Dansk dreng laver tricks med Ronaldo

De fleste fodboldknægte har vist luret et par tricks af fra Real Madrid-spilleren Cristiano Ronaldo, men de færreste er nok blevet bedt om at vise trickene foran et rullende videokamera, som en del af en tv-reklame med selveste Ronaldo.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Men det er tilfældet for 8-årige Hector Dyhr, som til daglig spiller fodbold på Brøndbys U9-hold og er stor fan af Ronaldo. Det oplyser TV2.

Reklamen, som er lavet af det danske undertøjsmærke JBS, viser den unge fodboldglade knægt, mens han jonglerer og tryller med en Ronaldo-signeret fodbold i omklædningsrummet. Sideløbende klippes der til Ronaldo, som også viser, hvad han kan med en bold.

Både den unge og ældre fodboldspiller optræder iført boxershorts i løbet af videoen.

LÆS OGSÅ: Se sexede Ronaldo og Wozniacki i undertøj

"Ideen med filmen har været at skabe en "battle" mellem én af verdens bedste fodboldspillere og én af hans fans", skriver JBS i en mail til TV2. 

Efter sigende har Hector øvet sig en del, inden han skulle filmes. Desværre for Hector foregik hans optagelser ikke samme sted som Ronaldos. Mens den 8-årige knægt blev filmet i Boldklubben Frems omklædningsrum, er Ronaldo filmet i Madrid. Dog skulle Hector været blevet den stolte ejer af en signeret Ronaldo-trøje. 

SE VIDEOEN HER:  

Dagens Gossip