Video: DGI's Verdenshold gør grin med grædende Bieber-fan

Videoen af en dybt bedrøvet Justin Bieber-fan går landet rundt, men nu får klippet kamp til stregen af en produktion lavet af gymnasterne fra DGI's Verdenshold. Torsdag har verdensholdet lagt en video på Facebook, der er en tydelig parodi på den sønderknuste teenage-pige.

Parodien er lavet efter Verdensholdets show i Skjern i aftes. Og her - få timer efter offentliggørelsen - er det allerede delt en pæn håndfuld gange.

Handlingsforløbet i videoen er mere eller mindre identisk med klippet med den grædende Belieber. To dedikerede fans af verdensholdet - spillet af to af gymnastikpigerne - stiller op til interview efter showets afslutningen. Den ene er fuldstændig knust over, at showet er slut. 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Du må sende dem en masse breve, trøster den anden.

Herefter får hun allernådigst lov til at dufte til et svedigt håndklæde.

- Videoen med den grædende pige har også cirkuleret her på holdet. Og vi synes, det er lidt sjovt, sødt og komisk. Vi har jo også oplevet ekstatiske fans - for eksempel på vores ture i Asien. På den baggrund fik vi idéen til at lave en lille prank, siger Bjarke Hal, der er kommunikations- og presseansvarlig for DGI's Verdenshold.

LÆS OGSÅ: Så meget er Justin Biebers svedige håndklæde værd

Er det god humor at lave grin med en pige, der er ked af det?

- Det er meget uskyldigt. Vi tager egentlig mere pis på os selv. Den er ikke rettet mod andre. Heller ikke den søde pige, siger Bjarke Hal.

Parodien ligger på holdets offentlige Facebook-profil og kan således ses og deles af enhver, der har en Facebook-profil. Men Bjarke Hal afviser, at videoen er kommet til verden for at sikre holdet lidt billig omtale på den grædende piges bekostning.

- Den er egentlig bare lavet til vores fans. Men jeg er helt med på, at den kan blive delt. Vi forsøger ikke at få omtale. For alle vores shows går som varmt brød. Det, vi har lavet, er for sjov. Der er ikke noget dybere i det, siger han.

Det er kun lidt over en måned siden, at DGI's Verdenshold selv var en tur gennem mediemøllen, efter flere af pigerne var blevet fotograferet topløs på en strand i Brasilien, hvor den slags nøgenhed ikke er tilladt.

LÆS OGSÅ: Danske gymnastikpiger forarger i Brasilien: Bare bryster på stranden

- Det var meget overraskende for os. Pigerne, som var involvoret i episoden, var rigtig kede af det. Også over, at de havde stødt nogen, for det var ikke deres hensigt. Men, da de havde fået det på afstand, syntes de egentlig, det var meget sjovt. Og de var egentlig mere overraskede over, at de danske medier fandt det så interessant, fortæller Bjarke Hal.

Se DGI's Verdensholds parodi af den grædende Bieber-fan her:

Dagens Gossip