Video: Fire kvinder fremstillet som topmodeller - og hader resultatet

I denne video møder du Andronica Marquis, Sierra Santana, Kate Reynolds og Ella Mielniczenko. En har med alderen fået rynker omøjnene, en har lidt rigeligt på sidebenene, men alt i alt er de helt normale kvinder. Og som kvinder er flest ønsker de fra tid til anden deres skavanker hen hvor peberet gror.

De er inviteret af Buzzfeed til at deltage i et eksperiment, hvor de får lagt make up og bliver fotograferet af professionelle. herefter bliver billederne redigeret i Photoshop, så kvinderne kommer til at ligne modeller på forsiden af modebladene.

Læs også: Kontroversielle billeder: Denne kvinde viser brystkræfts sande ansigt

Men selvom det er det, de har drømt om, bliver de skuffet.

- Det her er sådan, som jeg altid har ønsket at se mig selv. Men nu hvor jeg kan se det, forstår jeg ikke, hvorfor jeg ville se sådan ud, siger en af kvinderne.

- Jeg er glad for mine fregner, jeg synes, de er et fint karaktertræk, og det at de er væk… Jeg ved ikke engang, hvem det der er, siger en anden.

Læs også: Fantastisk video: Er det her verdens mest gakkede træning?

Fælles for kvinderne er, at de ikke kan genkende sig selv i den polerede version.

- Jeg tror, at det er naturligt at være kritisk over for sig selv, det er naturligt at være utilpas og akavet, men du skal samtidig vide, at idealet eksisterer ikke, lyder moralen til slut.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se den inspirerende video her:

Dagens Gossip