Video: Hvad dræber dem? Adskillige delfiner skyllet i land i USA

MYSTIK: Fundet af 23 døde eller døende delfiner på strandene ved New Jersey, USA, har skabt undren. Nu spekulerer forskere i årsagen til de mange døde pattedyr. 

Det skriver USA Today.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Siden en død delfin skyllede i land den 9. juli ved Long Branch er yderligere 22 pattedyr fundet på strandene fra Raritan Bay til Cape May. Og det er dobbelt så mange som normalt. Det oplyser Bob Schoelkopf, der er direktør for Marine Mammal stranding center.

De døde dyr er nu sendt til obduktion på University of Pennsylvania Veterinary School. Og, imens man venter på svaret, forventes antallet af dødfundne delfiner at stige.

- Det er usædvanligt. Det er et højt tal, siger Bob Schoelkopf til USA Today.

Foreløbigt ligger det dog fast, at to delfiner, der skyllede i land torsdag i Margate og Ocean City, sandsynligvis er bukket under for lungebetændelse, oplyser Sheila Dean, der er centerleder ved University of Pennsylvania Veterinary School.

- De trækker vejret hurtigt og inhalerer bakterier. Nogle delfiner er stærkere end andre. De har et immunsystem, der er stærkt nok til at stå imod, forklarer Sheila Dean.

Lungebetændelse forklarer dog ikke det høje antal af døde delfiner.

Også i staten Virginia er den helt gal. Her har Virginia Aquarium stranding Rescue Team indtil videre opsamlet 87 døde delfiner. Det er markant højere end det årlige gennemsnit på 64 tilfælde. 

SE VIDEOEN HER:

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Breaking News | Celebrity News | More ABC News Videos

Dagens Gossip