Video: Jakob ser tyve stjæle nummerplader - så går han ned og tager deres

Skrevet af Ninna Andreasen

07/02/2015

Dagens topnyheder

Ved højlys dag i går blev Jakob Milthers fra København opmærksom på, at nogen havde fjernet nummerpladerne fra hans bil.

Ikke langt derfra var de ved at skrue dem på en anden bil. Nu har Jakob Milthers lagt en video af episoden op på Facebook. Han greb efter eget udsagn straks til handling.

Læs også: Han røvede en pensionist - Så flåede de tøjet af ham og bandt ham til en lygtepæl

“Jeg løb ned og spurgte hvad de havde gang i. De afbrød ikke deres forehavende. Jeg var bare en fucking idiot, der skulle skride. Så rev jeg nummerplade og holderen af deres bil og gik. Så løb denne herre efter mig,” skriver han.

Ifølge Jakob Milther ville manden have sin nummerpladeholder tilbage.

“Hvad fanden skal du med min nummerplade spurgte jeg ganske indigneret, og en smule bekymret. “Til et røveri selvfølgelig” var det klare, og vel egentlig indlysende svar. Nå men jeg fik mine nummerplader, og de to herrer kørte videre uden. Politiet? Tja.. gider man?”

Videoen er siden i går blevet set af 35.000 på Facebook og delt hundredevis af gange.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Opslag af Jakob Milthers.