Video: Kvinde bruger halv time på parallelparkering

Måske er kvinder ikke de bedste til at parallelparkere - men på stædighed slår de mændene med flere længder. Denne kvinde tager dog prisen både som verdens dårligeste til at parallelparkere og som verdens stædigste.

En gruppe jublende og hujende drenge i Belfast filmede forleden, hvordan den ukendte kvinde i mere end en halv time kæmpede med at klemme sin bil ind på en ledig parkeringsplads.

Bliv ven med Dagens.dk - Klik her og vær med nu

Til drengenes store morskab ramte kvinden adskillige gange den foranholdende bil, uden det dog lykkedes hende at få bilen parkeret.

Både drengene med kameraet og andre forbipasserende tilbød kvinden hjælp, men hver gang blev det afslået af bilisten, som kæmpede videre, velvidende at drengene morede sig på hendes bekostning.

Da det endelig lykkedes kvinden - med hjælpe af en fodgænger - at få bilen parkeret, kvitterede drengende med kæmpe jubel og klapslaver.

På YouTube er kvindens parkeringsforsøg med kommentatorspor blevet set over en million gange siden i torsdags. Se videoen, som for altid cementerer, at kvinder er elendige til at parallelparkere, herunder.

Dagens Gossip