Video: Masser at vinde endnu, siger Kasper Hjulmand

Selvom det i aftes ikke lykkedes FC Nordsjælland at slå FC København, så er der stadig meget at kæmpe for i resten af sæsonen.

Nordsjællændernes målsætningen har fra forårets start heddet andenplads, sølvmedaljer og Champions League-kvalkampe, og lykkes det, vil FC Nordsjælland i løbet af klubbens første 10 år, have vundet alt i dansk fodbold: Mesterskab, sølv, bronze og pokaltitler.

Cheftræner Kasper Hjulmand ser frem til Superliga-afslutningen med spænding:

- Vi er fuldstændig klar over at der er masser at vinde endnu. Den andenplads har så meget godt i sig med nogle rigtig store europæiske kampe og gode muligheder for at kunne komme i europæisk gruppespil. Og det er altså sølvmedaljer vi snakker om, det har vi ikke prøvet at vinde før i klubben. Så der er rigtig meget at spille for, fortæller Cheftræneren og kigger frem imod søndagens kamp, som bliver uden en række profiler.

- Nicolai Stokholm og Morten Nordstrand er ude med karantæne, Ricardo Bueno fik et lille riv i baglåret og så har vi Uffe Bech, som har problemer med sit ene knæ. Det er alle træneres lod på denne tid af sæsonen at der kan komme skader og karantæner, men vi skal nok få et slagkraftigt hold klar til søndag mod Randers. Vi har rigtig gode folk som bare tripper for at få lov at spille, og der er masser at spille om siger Kasper Hjulmand.

Du kan se interview med Kasper Hjulmand nedenunder......

 

Dagens Gossip