Video med narkoman-mor i bussen får konsekvenser: Nu er pigen fjernet

Dagens.dk skrev i søndags om en hjerteskærende video om en amerikansk seks-syvårig pige, der prøver at holde sin mor, der tydeligvis er på stoffer, ved bevidsthed i bussen. Men nu har den chokerende video, der er gået verden rundt, fået de sociale myndigheder til at gribe ind i sagen. Det skriver huffingtonpost.com. 

Det var i en bus i Philadelphia, at den triste scene udspillede sig, mens adskillige passagerer ignorerede den lille pige og hendes mor.

LÆS OGSÅ: Malaysian Airlines-piloten: Kendt for at invitere kønne piger i cockpittet

Da videoen blev lagt på Facebook og der udbrød ramaskrig, begyndte de sociale myndigheder til at lede efter narkoman-moren og den lille pige. Da, det lykkedes, blev pigen fjernet fra den 26-årige mor. Nu er pigen midlertidigt i pleje hos sine gudforældre.

De sociale myndigheder vurderer, at kvinden kan have været på stoffer, formentlig heroin, da videoen blev filmet. Moren er ikke blevet sigtet for en forbrydelse. Men hun en fortid med domme for tyveri, gadeuorden og for at promovere prostitution, oplyser dailynews.com.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Efter pigen blev fjernet, antyder flere medier, at moren har skrevet følgende besked på Facebook.

"Jeg håber fucking, at aller jer svin derude er fucking glade. Jeg har netop mistet den bedste ting i verden, fordi folk tænker, før de åbner deres mund", skriver moren ifølge Philadelphia Daily News.   

Se videoen fra bussen her:

Dagens Gossip