Video: Model går nøgen rundt på restaurant - og bliver smidt ud

Kvinder må gerne gå topløse rundt i New York. Det blev slået fast i et officielt notat fra byens politi i maj måned. Efterfølgende skrev blandt andre New York Times, at betjentene er blevet instrueret i ikke at gribe ind, hvis de ser en kvinde med babserne hængende frit i fuld offentlighed.

Den instruks har fotografen Allan Henson gjort en karriere ud af at efterprøve. Således har han i flere tilfælde filmet topløse modeller ved offentlige spisesteder i New York.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

To gange i den forløbne uge har spisegæster fået en overraskelse. Senest fik Allan Henson modellen Shelby Carter til at vimse rundt i g-streng på en smart restaurant. Til sidst smed hun bh'en og lod topstykkerne komme til syne.

Restaurantens manager ringede til politiet, og både Allan Henson og Shelby Carter blev smidt ud. Udenfor ventede politiet.

Ifølge Daily Mail blev politibetjentene spurgt, om de ville stille op til fotografering, hvortil ordensmagtens udsendte spurgte, hvor billederne ville ende henne.

Og det var et smart spørgsmål, skriver den engelske avis.

To andre betjente kigges nemlig i øjeblikket efter i sømmene, fordi de lod sig fotografere af Allen Henson og en anden topløs kvinde i søndags.

Loven om topløshed, som politiet henviser til, blev oprettet i 1992. Den siger, at det at vise sit bryst i offentligheden er ligeså lovligt for en kvinde, som det er for en mand.

SE VIDEOEN MED SHELBY CARTER HER:

Shelby Carter Takes Off Top In Front Of NYC Diners from Gothamist on Vimeo.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip