Video: Monsterparade hjemsøger Tivoli

De fleste forbinder Halloween i Tivoli med hyggelig uhygge i dagtimerne, hvor knap 20.000 dekorative græskar og søde hekseforestillinger er en del af oplevelsen. Den oplevelse bliver der rykket gevaldigt ved, hvis man er så ”uheldig” at møde op i Tivoli lørdag aften den 19. oktober klokken 18.30.

Her præsenteres efterårets største monsterparade med nogle af mest gennemført skræmmende kostumer, nogensinde set i Danmark, skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Monster Night Out paraden har før ankomsten brugt et utal af timer på at gøre sig klar til efterårsferiens helt store gys. Fans af skræk og uhygge kan derfor se frem til en parade med zombier, gengangere, kendte filmuhyrer og andre skrækkelige væsener.

Monstrene, der dukker op med åbne sår, hugtænder og bloddryppende effekter, kommer for at give Halloween i Tivoli et ekstra pift af skræk, gys og gru. Børn og gæster med sarte sjæle anbefales at holde sig på afstand, da monsterparaden både viser klør og hugtænder - Og der er ikke sparet på teaterblodet.

Når monsterparaden er ankommet skal de blandt andet prøve forlystelsesnyheden Aquila i Det muntre Hjørne, Dæmonen og den snart 100 år gamle hjemsøgte Rutschebane. Det bliver et syn for monstre.

Sidste år havde Tivoli besøgsrekord i forbindelse med Halloween. Her var der over 418.000 gæster.

Se video fra sidste års monsterparade samt billeder nedenunder...

Dagens Gossip