Video: Ny sæson af "Hannibal" får premiere til maj

Søndag den 4. maj vender anden sæson af successerien ”Hannibal” tilbage og allerede på premiereaftenen, vises de to første afsnit af den populære serie.

- Den første sæson af Hannibal endte meget voldsomt, og anden sæson forsætter lige så dramatisk. Will Graham er i fængsel, og jeg gør mig meget umage for at genetablere mit venskab med Will, hvilket forståeligt nok er meget svært. Det var ikke Hannibals mening at snyde Will, men mistanken blev rettet mod ham, så selvfølgelig var han var nødt til at gøre noget, og så blev det Will, der blev syndebukken, siger Mads Mikkelsen og fortsætter:

- I den første sæson kan man sige, at vi bevægede os ud på tynd is, og alle krydsede fingre for, at publikum kunne lide serien. Denne gang ved vi, hvad der virker, og jeg kan roligt sige, at den nye sæson udvikler sig i en medrivende retning.

I 2013 slog ”Hannibal” alle tidligere rekorder på Kanal 5, da 260.000 seere fulgte "Hannibal" på premiereaftenen.

Og det tyder på, at niveauet fortsætter – i hvert fald hvis man skal dømme ud fra sæsonpremieren i USA, hvor mere end 3.3 millioner seere så med, da Mads Mikkelsen og resten af holdet fra "Hannibal" tonede frem på skærmen.

Du kan se de to første afsnit af den nye sæson af ”Hannibal” søndag den 4. maj klokken 21 på Kanal 5.

Se klippet fra Hannibal nedenunder...

 

Dagens Gossip